InloggenRegistreer
Wachtwoord vergeten?

Belangrijk bericht

De LOB-scan is in zijn geheel verhuisd naar een nieuwe webserver. De nieuwe site is uitgebreid getest en heeft nog enkele mankementen. De belangrijkste is dat er op het moment geen mail wordt verstuurd vanuit het systeem naar de gebruikers. Dus wanneer u uw deelnemers een bericht wilt sturen, of wanneer u nieuwe deelnemers uitnodigt, krijgen zij geen bericht!

Wij proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Mocht u verder nog problemen tegenkomen met  bestaande accounts, scangroepen, scans of sessies, dan kunt u direct contact opnemen met het technisch beheer: Overboord webprojecten: 06-51762848 of info[at]overboord.nl

Deel deze pagina:

De Stimulering LOB-website biedt geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om bijdragen (instrumenten, visiestukken, beleidsstukken, projectplannen en dergelijke) te uploaden, te reageren op praktijkverhalen en onderzoeken, materialen en praktijkverhalen te bewaren door middel van de PDF-knop. Daarnaast kunt u als geregistreerde gebruiker de LOB-scan tussentijds opslaan, een groepsaccount aanmaken om gezamenlijk met collega’s de scan in te vullen en de gemaakte scan achteraf nogmaals te bekijken.

Account-informatie
U mag hier zelf een gebruikersnaam verzinnen. Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.
Wanneer u door iemand bent uitgenodigd deel te nemen aan een scangroep, heeft u een email ontvangen met daarin een code. Deze code kunt u hier invoeren. U bent dan meteen na uw registratie lid van de scangroep. Wanneer u geen uitnodiging hebt ontvangen kunt u dit veld overslaan.

Externe partijen Ouders en verzorgers Professionalisering Rollen en taken in de school Determinatie en advisering Krachtige (loopbaangerichte) leeromgeving De vorm van LOB in het curriculum Inhoud van LOB Een LOB-werkplan Beleid Draagvlak en leiderschap Visie op en doel(en) van LOB – rationale