InloggenRegistreer
Wachtwoord vergeten?
De Stimulering LOB-website biedt geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om bijdragen (instrumenten, visiestukken, beleidsstukken, projectplannen en dergelijke) te uploaden, te reageren op praktijkverhalen en onderzoeken, materialen en praktijkverhalen te bewaren door middel van de PDF-knop. Daarnaast kunt u als geregistreerde gebruiker de LOB-scan tussentijds opslaan, een groepsaccount aanmaken om gezamenlijk met collega’s de scan in te vullen en de gemaakte scan achteraf nogmaals te bekijken.

Account-informatie
U mag hier zelf een gebruikersnaam verzinnen. Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.
Wanneer u door iemand bent uitgenodigd deel te nemen aan een scangroep, heeft u een email ontvangen met daarin een code. Deze code kunt u hier invoeren. U bent dan meteen na uw registratie lid van de scangroep. Wanneer u geen uitnodiging hebt ontvangen kunt u dit veld overslaan.

Externe partijen Ouders en verzorgers Professionalisering Rollen en taken in de school Determinatie en advisering Krachtige (loopbaangerichte) leeromgeving De vorm van LOB in het curriculum Inhoud van LOB Een LOB-werkplan Beleid Draagvlak en leiderschap Visie op en doel(en) van LOB – rationale