Gebruikerslogin

InloggenRegistreer
Wachtwoord vergeten?

Belangrijk bericht

We hebben afgelopen weken problemen gehad met de scan. Er konden geen mails worden verstuurd. Dit is nu opgelost.

Maar de uitnodigingen die u via de site heeft verstuurd zijn dus niet aangekomen bij de betreffende partijen. Vanwege de verregaande beveiliging en anonimisering van uw gegevens kunnen wij deze uitnodigingen niet nog eens versturen.
U dient de uitnodigingen dus nog eens te versturen. Dit ziet er wat lelijk uit in uw deelnemers panel, omdat u dan een dubbele lijst namen te zien krijgt, maar wij kunnen dit helaas niet anders oplossen.


Mocht u verder nog problemen tegenkomen met  bestaande accounts, scangroepen, scans of sessies, dan kunt u direct contact opnemen met het technisch beheer: Overboord webprojecten: 06-51762848 of egbert[at]overboord.nl

Deel deze pagina:

Selecteer scangroep

A. Selecteer één van de onderstaande groepen

Je bent lid van één of meer scangroepen. Om verder te gaan moet je eerst een van de onderstaande scangroepen kiezen.

B. Scangroep aanmaken

Vul onderstaand formulier in en stel collega's die je wilt uitnodigen voor de scangroep op de hoogte. Laat hen duidelijk weten wat er van hen verwacht wordt en wat een scangroep is.
Verwijs ze in ieder geval ook naar inlog aanmaken.

Beschrijf hier kort de groep (minder dan 256 tekens

C. Word lid van een bestaande scangroep

Heb je zelf een uitnodiging ontvangen? Vul dan de scangroep-code in.

Voer hier de code in die u per mail heeft ontvangen. Let op: eerder gebruikte codes werken niet!

Externe partijen Ouders en verzorgers Professionalisering Rollen en taken in de school Determinatie en advisering Krachtige (loopbaangerichte) leeromgeving De vorm van LOB in het curriculum Inhoud van LOB Een LOB-werkplan Beleid Draagvlak en leiderschap Visie op en doel(en) van LOB – rationale