Gebruikerslogin

InloggenRegistreer
Wachtwoord vergeten?

Belangrijk bericht

We hebben afgelopen weken problemen gehad met de scan. Er konden geen mails worden verstuurd. Dit is nu opgelost.

Maar de uitnodigingen die u via de site heeft verstuurd zijn dus niet aangekomen bij de betreffende partijen. Vanwege de verregaande beveiliging en anonimisering van uw gegevens kunnen wij deze uitnodigingen niet nog eens versturen.
U dient de uitnodigingen dus nog eens te versturen. Dit ziet er wat lelijk uit in uw deelnemers panel, omdat u dan een dubbele lijst namen te zien krijgt, maar wij kunnen dit helaas niet anders oplossen.


Mocht u verder nog problemen tegenkomen met  bestaande accounts, scangroepen, scans of sessies, dan kunt u direct contact opnemen met het technisch beheer: Overboord webprojecten: 06-51762848 of egbert[at]overboord.nl

Deel deze pagina:

Hoe verder?

  • Bekijk jouw resultaten en de onderdelen waarop jouw school hoog dan wel lager scoort . Is dit herkenbaar? Wat is wel en wat is niet herkenbaar en waarom.
  • Maak, indien dit nog niet gedaan is, een scangroep aan zodat meerdere collega’s de LOB-scan in kunnen vullen. Ga vervolgens met elkaar in gesprek over overeenkomsten en verschillen tussen jullie resultaten. Stap 1 Inventariseren van het LOB-kwaliteitstraject kan je hierbij ondersteunen en geeft aan welke hulpmiddelen beschikbaar zijn om met elkaar goed naar de LOB-scan te kijken.
  • Na de LOB-scan verder aan de slag met LOB? Bij LOB-kwaliteitstraject kun je meer informatie vinden over vervolgstappen en tref je bruikbare hulpmiddelen aan.

Externe partijen Ouders en verzorgers Professionalisering Rollen en taken in de school Determinatie en advisering Krachtige (loopbaangerichte) leeromgeving De vorm van LOB in het curriculum Inhoud van LOB Een LOB-werkplan Beleid Draagvlak en leiderschap Visie op en doel(en) van LOB – rationale