Gebruikerslogin

InloggenRegistreer
Wachtwoord vergeten?

LOB-scan voor ingelogde gebruiker: lid worden van een scangroep

scan invullen
scan afsluiten
lid worden van een scangroep op uitnodiging
scangroep aanmaken

 

lid worden van een scangroep op uitnodiging

U hebt via de mail een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een scangroep. Een scangroep is een verzameling gebruikers die hun scans in verschillende evaluatie rondes kunnen invullen en vergelijken.


(plaatje p.8.1)

U bent ingelogd. Klik in het inlogblokje op de link 'mijn account'

U komt op uw accountpagina. Onderaan de pagina ziet u de link  'naar mijn  scangroep' . Klik daarop.

U komt op de pagina scangroepen. U bent uitgenodigd om deel te nemen aan een scangroep, dus u gaat naar optie C 'Word lid van een bestaande scangroep'.

In de uitnodigingsmail die u hebt ontvangen staat onderaan een code. Deze code kopieert u uit de mail en plakt u in het veld 'code voor scangroep'. 

Klik vervolgens op 'word lid'.

Nu komt u op de pagina 'mijn scangroep'. Hier kunt u -als er gegevens zijn ingevuld- de resultaten zien van de sessies waaraan u deelneemt.

(plaatje p.8.2)

U kunt nu de scan invullen door in het menu in de linkerbalk te klikken op de link 'start de scan'. De gegevens die u invoert zullen meegenomen worden in de resultaten van de scangroep waaraan u deelneemt. De naam van de groep is steeds zichtbaar boven de voortgangsbalk (in het voorbeeld heet deze groep scangroep1).


Externe partijen Ouders en verzorgers Professionalisering Rollen en taken in de school Determinatie en advisering Krachtige (loopbaangerichte) leeromgeving De vorm van LOB in het curriculum Inhoud van LOB Een LOB-werkplan Beleid Draagvlak en leiderschap Visie op en doel(en) van LOB – rationale